“Snitliste” – Score

pexels-photo-899317.jpeg

Lad os glæde os over, at vi nu har et system, som kan opgøre vores score og gennemsnit. Som man sikkert er bekendt med, så er der desværre fortsat problemer med at få udregnet det korrekte snit. De spillere, som har været der hver gang i 2022, har fået udregnet et korrekt gennemsnit.

De spillere, som ikke har været der hver gang, har et forkert gennemsnit. På grund af manglende oplysninger om måden, man skal indtaste, så er der indtastet 0 i de serier, hvor man ikke deltog. Det betyder, at der bliver indregnet en score på 0, men medregnet, at man har deltaget i 3 serie pr. dag, man har været fraværende.

Der er lavet et stort arbejde med at få indtastet alle de forskellige scorer. Så det er megaærgerligt, at der er problemer.

Jørgen Andersen er pt. i gang med at ændre indtastningen for 3 måneder, så alle får et korrekt gennemsnit. Det er et stort arbejde.

Systemet er ikke helt, som vi gerne vil ønske os. Bestyrelsen vil tage et møde med leverandøren for at undersøge, hvad der kan ændres bl.a. en opdeling i herrer og damer, men det bliver først til at virke fra 1.8. 2022.

 Pt. er systemet også opbygget, så der max.  kan tælles i 20 uger. Det giver os nogle udfordringer, indtil det forhåbentlig er ændret.

Det betyder følgende opgørelser:

  1. Nuværende optælling løber frem til midten af maj måned
  2. Der bliver en kort periode på 6 uger, som løber til udgangen af juni måned. Den første del af sæsonen skal bruges til at indplacere i rækker (A, B og C). Der vil samtidig ske en opdeling i herrer og damer
  3. I perioden 1.8. – 31.12. 2022: Denne periode vil afgøre klubmesterskaberne for 2022.

Jeg vil henstille til, at man undlader at kritisere de enkelte bestyrelsen for problemerne. Jeg forstår godt frustrationerne. Bestyrelsen er også frustreret. Vi arbejder på ændringer af systemet, men er også nødt til at tage hensyn til, hvor mange penge vi kan bekoste på forbedringen af systemet. Systemet er købt, så er opgaven at få det bedste ud af det. Der er ikke noget vi hellere vil end at have et system, som viser et korrekt snit og gerne flere faciliteter.

Har du spørgsmål til dette, bedes du kontakte: Bent Hjortebjerg, mail: formand@otterupmotionsbowling eller telefon 42 56 80 58

Scroll to Top